Even tijd voor jezelf

Dagje uit Overijssel

U wilt een dagje uit in Overijssel, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen. Begrijpelijk, want een origineel en actief dagje uit organiseren is een hele klus. Vooral als het gaat om een familiedag of vrijgezellenfeest. Gelukkig bent u bij horecacentrum de Albatros aan het juiste adres. Met onze arrangementen bent u altijd verzekerd van een fantastisch uitje. En dat gewoon in Overijssel!

Een actief uitje in Overijssel, of juist lekker relaxen?

Niets is leuker dan een actief uitje met vrienden of familie. Lekker rondtoeren met een Dafje door Overijssel of met z’n allen kanoën door het waterrijke gebied in de omgeving van Zwartsluis. Bij Horecacentrum de Albatros is het allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een iets rustiger programma. Langs de uitgestrekte landerijen rijden in een Dafje, rondvaren in een fluisterboot en daarna genieten van een heerlijk buffet in ons restaurant. Wij weten zeker dat u een onvergetelijke dag beleeft!

Het perfecte dagje uit voor jullie vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren vergt heel wat inspanning. Er moet een leuke activiteit geregeld worden en het mag de deelnemers aan niets ontbreken. En om het nóg lastiger te maken heb je vaak maar een beperkt budget beschikbaar. Horecacentrum de Albatros heeft de oplossing: bij ons boek je namelijk al een compleet vrijgezellenfeest vanaf 47,95 per persoon. En dat is inclusief activiteit, koffie met gebak én een warm/koud buffet!

Ook voor een geslaagde familiedag in Overijssel…

Onze arrangementen lenen zich niet alleen voor een vrijgezellenfeest. Ze zijn zondermeer zéér geschikt voor een leuke familiedag. Wat dacht je van een kickbike-tour door de ‘Kop van Overijssel’ en aansluitend kanoën in het schitterende waterrijke Wiedengebied? Of rondrijden in een Dafje in combinatie met een boogschietsessie of puzzeltocht? Bij ons is het allemaal mogelijk. Kijk snel bij de onderstaande arrangementen voor meer informatie!

Onze arrangementen

 • Solextour met De Albatros

  Solextour vanaf De Albatros

  Solex rijden is een hilarische activiteit voor jong en oud. Wij bieden u de mogelijkheid om dit brommertje te (her) ontdekken.

  Lees verder >
 • Buffet arrangement

  Buffet arrangementen

  Voor lekker borrelen, heerlijk eten of een gezellig feestje moet u bij De Albatros zijn! Het doet ons dan ook een genoegen om u onze arrangementen te presenteren.

  Lees verder >
 • Buffet arrangement

  Hapjes & drankjes arrangenmenten

  Iets te vieren met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties? In een sfeervolle setting kunt u bij De Albatros het glas heffen om te proosten op dit heuglijke feit. En naast een natje doen we er natuurlijk ook wat heerlijke droogjes bij.

  Lees verder >
 • Dafje touren met De Albatros

  Dafje touren met De Albatros

  50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70

  Lees verder >
 • Dafje touren en varen met De Albatros

  Dafje touren en varen met De Albatros

  Inclusief het ontdekken van het natuurgebied de Wieden

  Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70 gecombineerd met een verkenning door het natuurgebied de Wieden met een fluiterboot.

  Lees verder >
 • E-step tour

  E-step tour van De Albatros en varen te Giethoorn

  De E-step is een hele stoere step met een elektromotor. Na de uitleg stept u aan de hand van een routebeschrijving naar Giethoorn. Op het terras aan het water wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak.

  Lees verder >
 • Ontdek de Weerribben-Wieden per fiets/kickbike

  Ontdek de Weerribben-Wieden per fiets/kickbike en kano

  De step, ook wel Kickbike genoemd, is geëvolueerd naar een volwaardig vervoersmiddel voor volwassenen. Via een mooie route, stept u naar het startpunt van de kanotocht (ongeveer 6 kilometer). U kunt deze afstand ook per fiets afleggen.

  Lees verder >