Even tijd voor jezelf

Snackbar in Zwartsluis

Op zoek naar een goede snackbar in Zwartsluis? Dan bent u bij snackbar de Albatros aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment snacks en maken bewust gebruik van de allerlekkerste McCain frites. Daarbij serveren we alleen de beste sauzen; want bij snackbar de Albatros vinden we dat alles tot in de puntjes moet kloppen. Wie durft nog te zeggen dat een snelle hap niet lekker kan zijn?

Snackbar, maar dan met de extra’s van een cafetaria

Wij noemen onszelf voor het gemak het liefst een cafetaria. Gewoon, omdat we vinden dat dit beter bij ons past. Dat betekent niet dat we ons te goed voelen voor het woord ‘snackbar’. Integendeel, we zijn ook gewoon een snackbar. Maar dan wel een snackbar met zitgelegenheid en nét dat beetje extra. Dat zie je terug in ons grote assortiment, in de producten die we gebruiken én in de manier waarop we met onze klanten omgaan. Want wij vinden dat een snelle hap eten ook best een beetje speciaal mag voelen!

Elke maand een nieuwe aanbieding!

Snacken is niet alleen lekker, het is voor veel mensen ook een betaalbare keuze. Bij Snackbar -de Albatros vinden we dat snacks vooral betaalbaar moeten blijven. Daarom zijn we altijd druk bezig met het samenstellen van leuke acties. Zoals de ‘aanbieding van de maand’ bijvoorbeeld. Als u kiest voor deze door ons geselecteerde maandaanbieding profiteert u van een leuke korting. Dat maakt snacken bij onze snackbar in Zwartsluis nóg leuker! Check op deze pagina snel de aanbieding van deze maand!

Telefonisch bestellen & afhalen in de snackbar in Zwartsluis

Heeft u geen zin om in de snackbar op uw bestelling te wachten? Dan kunt u de snacks ook vanuit huis bestellen. U geeft simpelweg uw bestelling door en wij zorgen ervoor dat u de bestelling binnen de afgesproken tijd kunt afhalen in onze snackbar in Zwartsluis. Eenmaal thuisgekomen kan het smullen beginnen!

Bekijk de snackkaart en aanbiedingen