Even tijd voor jezelf

Even tijd voor jezelf
Broodje-gezond

Brasserie in Zwartsluis

Even een lekkere kop koffie doen op het terras, en daarna genieten van een overheerlijke lunch? Het klinkt niet alleen lekker, het ís ook heel lekker! In onze brasserie en op ons terras hebben ook wij zo onze specialiteiten. Onze lunchkaart is vooral beroemd vanwege de heerlijk rijkelijk belegde broodjes met verse ingrediënten. Ook serveren wij een aantal smakelijke lunchsalades met zalm, kip, tonijn of gewoon lekker vegetarisch.

Wilt u 's avonds smaakvol uit eten in Zwartsluis? In de brasserie geniet u van de lekkerste bourgondische gerechten, variërend van een overheerlijke mosterdsoep tot een gegratineerde varkenshaas of slibtong met ravigottesaus. Liefhebbers uit de wijde regio weten ons restaurant inmiddels te vinden voor een gezellig avondje uit of als locatie voor feesten en partijen. Dankzij de centrale ligging aan het Zwarte Water is onze brasserie ook zeer geliefd bij toeristen en watersporters.

Wat drinken op het terras
Eten in onze lunchroom
De Albatros Zwartsluis

OPENINGSTIJDEN

  • Maandaggesloten
  • Dinsdag11:00 - 22:00 uur
  • Woensdag11:00 - 22:00 uur
  • Donderdag11:00 - 22:00 uur
  • Vrijdag11:00 - 00:00 uur
  • Zaterdag11:00 - 00:00 uur
  • Zondag11:00 - 23:00 uur

  • Op afspraak eerder open voor groepen

Lunchkaart

Dinerkaart

  • Italiaanse of Waldkorn bol

  • € 7,00

    Burger Albatros

    100% rundvleesburger met sla, tomaat, augurk, bacon, cheddarkaas en burgersaus

  • € 6,00

    Warme Beenham

    Warme beenham geserveerd met honingmosterdsaus

  • € 7,00

    Pulled Pork

    Langzaam gegaard varkensvlees met witte kool, rozijnen en smokey BBQ-saus

  • € 7,00

    Club Deluxe

    Kipfilet, eiersalade, bacon sla en tomaat

  • € 7,50

    Zalm

    Met kruidenkaas, rucola, rode ui en kappertjes

  • € 6,50

    Hollands Krokantje

    Ham, kaas, sla, komkommer, tomaat, ei en croutons

  • € 6,50

    Kipsaté

    Kipsaté salade, atjar, gebakken uitjes en sla

  • € 6,50

    Gehaktbal

    Huisgemaakte gehaktbal met piccalilly, augurk en sla

  • € 7,50

    Carpaccio

    Dungesneden ossenhaas met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en Old Amsterdam

De keuken is elke dag geopend vanaf 11.00 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag onbeperkt tapas eten voor 28,50 p.p.
Vanaf 17.00 uur

Je kunt gebruikmaken van de tapaskaart tot 22:30 uur
en tot 23:00 uur kun je een uitschietertje maken met een dessert.

Verspilling van eten is zonde. Denk je met ons mee?
Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk!

  • Onbeperkt tapas eten € 28,50 P.P.

  • Voorgerechten

  • 1) Carpaccio van rund

  • 2) Kipkerriesalade met appel en hazelnoot

  • 3) Pittige paprikasoep

  • 4) Gepelde garnaaltjes in knoflookolie

  • 5) Carpaccio van zalm

  • 6) Meloen met serranoham

  • 7) Mosterdsoep met spekjes en Old Amsterdam

  • 8) In spek gebakken geitenkaasje met honing-tijmsaus

  • 9) Gefrituurde gepaneerde garnalen met chilisaus

  • 10) Pasteitje gevuld met Anne’s draadjesvlees

  • Vegetarisch

  • 11) Geitenkaas met walnoot en honing uit de oven

  • 12) Gevulde pepers met roomkaas

  • 13) Nacho’s uit de oven

  • 14) Champignons in bierbeslag, geserveerd met knoflooksaus

  • 15) Broodplankje geserveerd met diverse smeersels

  • 16) Kaaskroketje met mosterdsaus

  • 17) Zoete paprika gevuld met roomkaas en groente

  • 18) Gemengde salade met geitenkaas, appel, hazelnoot en honing

  • 19) Groentrefrites met heksenkaas

  • 20) Stokbroodje met brie en cranberry-compote

  • 21) Vegetarisch pasteitje gevuld met bospadenstoeltjes

  • Hoofdgerechten

  • 22) Gebakken gamba’s in knoflookolie met champignons en rode ui

  • 23) Gebakken mosselen in knoflookolie met champignons en rode ui

  • 24) Ossenhaasstaart puntjes in rodewijnsaus

  • 25) Kipsaté met atjar en kroepoek

  • 26) Gemarineerde Spareribs

  • 27) Kipfilet stukjes met ananas, paprika in zoetzure saus

  • 28) Gebakken tongfilet met ravigotesaus

  • 29) Snoekbaars met romige mosterdsaus

  • 30) Sjaslick van varkenshaas met zigeunersaus

  • 31) Kipfilet stukjes met paprika, champignons in piri-piri saus

  • 32) Schnitzel gegratineerd met ananas en kaas

  • 33) Biefstuk met pepersaus

  • 34) Gegrilde zalm met basilicumsaus

  • 35) Varkenshaas met serranoham en champignonsaus

  • 36) Gepaneerde kippendijen met chilisaus

  • Nagerechten

  • 37) Roomijs met verse ananas en slagroom

  • 38) Roomijs met Licor 43 en slagroom

  • 39) Crème brûlée met een bolletje roomijs en slagroom

  • 40) Stracciatella ijs met chocoladesaus en slagroom

  • 41) Kersen ijs met pure chocoladeflokken met slagroom

  • 42) Mango ijs met een coulis van rood fruit en slagroom

  • Albatros specials

  • Deze gerechten worden geserveerd met frisse salade en oerfriet

    Van dinsdag tot zondag zijn de Albatros Specials verkrijgbaar
  • € 19,50

    Spareribs

    Spareribs van de grill
  • € 17,50

    Schnitzel

    Varkensschnitzel met gebakken spek, ui en champignons
  • € 17,50

    Saté

    Gemarineerde kip of varkenshaas met satésaus, gebakken uitjes, kroepoek en atjar
  • € 17,50

    Stoofpot van kip

    Geurig stoofpotje van kip in rode wijnsaus met spek, champignon en ui
  • € 18,50

    Snoekbaars

    Met tros tomaten en romige mosterdsaus
  • € 18,50

    Varkenshaas

    Met brie, bacon en walnoot