Even tijd voor jezelf

Arrangementen

Een feestje of familie-uitje organiseren is niet altijd eenvoudig. U wilt iets origineels verzinnen, maar u moet ook op de kosten letten. Bovendien wilt u dat iedereen het naar zijn zin heeft en vooral goed te eten en te drinken krijgt. Bij Horecacentrum de Albatros snappen we dat. Daarom hebben wij een aantal veelzijdige arrangementen samengesteld. Zo beleeft u gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Bekijk de mogelijkheden >
diverse arrangementen

Onze arrangementen

 • Solextour met De Albatros

  Solextour vanaf De Albatros

  Solex rijden is een hilarische activiteit voor jong en oud. Wij bieden u de mogelijkheid om dit brommertje te (her) ontdekken.

  Lees verder >
 • Buffet arrangement

  Buffet arrangementen

  Voor lekker borrelen, heerlijk eten of een gezellig feestje moet u bij De Albatros zijn! Het doet ons dan ook een genoegen om u onze arrangementen te presenteren.

  Lees verder >
 • Buffet arrangement

  Hapjes & drankjes arrangenmenten

  Iets te vieren met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties? In een sfeervolle setting kunt u bij De Albatros het glas heffen om te proosten op dit heuglijke feit. En naast een natje doen we er natuurlijk ook wat heerlijke droogjes bij.

  Lees verder >
 • Dafje touren met De Albatros

  Dafje touren met De Albatros

  50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70

  Lees verder >
 • Dafje touren en varen met De Albatros

  Dafje touren en varen met De Albatros

  Inclusief het ontdekken van het natuurgebied de Wieden

  Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70 gecombineerd met een verkenning door het natuurgebied de Wieden met een fluiterboot.

  Lees verder >
 • E-step tour

  E-step tour van De Albatros en varen te Giethoorn

  De E-step is een hele stoere step met een elektromotor. Na de uitleg stept u aan de hand van een routebeschrijving naar Giethoorn. Op het terras aan het water wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak.

  Lees verder >
 • Ontdek de Weerribben-Wieden per fiets/kickbike

  Ontdek de Weerribben-Wieden per fiets/kickbike en kano

  De step, ook wel Kickbike genoemd, is geëvolueerd naar een volwaardig vervoersmiddel voor volwassenen. Via een mooie route, stept u naar het startpunt van de kanotocht (ongeveer 6 kilometer). U kunt deze afstand ook per fiets afleggen.

  Lees verder >