Even tijd voor jezelf

Gezellig een hapje eten, een avond uit of een dagje erop uit
Even tijd voor jezelf

Brasserie Zwartsluis

Op zoek naar een goede brasserie in Zwartsluis? Kom een avondje bourgondisch genieten bij Brasserie de Albatros. In onze gemoedelijke ambiance geniet u van de meest smaakvolle gerechten uit de Hollandse keuken. En dat tegen hele betaalbare prijzen. Dat is pas echt puur genieten!

Lekker uit eten, gewoon in Zwartsluis

Of u nu op vakantie bent in de regio of gewoon even zin heeft in een dinertje buiten de deur; Brasserie de Albatros is altijd een goed idee! Onze brasserie bevindt zich midden in het pittoreske plaatsje Zwartsluis, op een levendige locatie vlakbij de gracht. In de zomer wemelt het van de toeristen en watersporters. Dat maakt onze brasserie zeer geliefd bij vakantiegangers, maar ook bij inwoners uit de directe omgeving van Zwartsluis.

Bourgondische keuken

U treft bij ons geen excentrieke gerechten of bijzondere culinaire experimenten. Onze brasserie onderscheidt zich door haar Sluziger eenvoud, gemoedelijke karakter en stevige Hollandse gerechten. Klanten omschrijven dit ook wel eens als het ultieme ‘huiskamergevoel’. En omdat wij vinden dat uit eten gaan vooral leuk moet blijven, heeft u bij ons al een driegangen menu voor slechts 22,50 euro. Kortom: bourgondisch genieten pur sang!

Brasserie vlakbij het Zwarte Water in Zwartsluis

Brasserie de Albatros ligt centraal in Zwartsluis, vlakbij het Zwarte Water. Watersportliefhebbers leggen hun boot aan bij de kade en staan binnen een paar tellen binnen. Dat maakt onze brasserie de perfecte uitvalbasis na een dagje genieten in de Weerribben. Bovendien bevindt onze brasserie zich aan de doorgaande weg tussen het schitterende natuurgebied de Wieden en de IJsel-Vechtstreek en Zwolle. De perfecte locatie voor een tussentijds opstekertje dus!

Brasserie waar u ook af kunt halen

Geen zin om te koken of gewoon lekker thuis genieten van onze specialiteiten? Maak dan gebruik van onze take-away. U geeft telefonisch uw bestelling door en kunt deze vervolgens op het afgesproken tijdstip in Zwartsluis ophalen. Dit doet u in onze eigen snackbar naast het brasserie. Dat is voor u lekker gemakkelijk en zo kunnen onze gasten in het brasserie ongestoord van hun diner genieten.

Of een feestje te geven…

Heeft u iets te vieren? Vier uw feestje in Brasserie de Albatros! U kunt bij ons terecht met een groep van twintig tot vijftig personen en betaalt slechts 20 euro p.p. voor een compleet verzorgd feest inclusief hapjes en drankjes. Een buffet inclusief drankjes heeft u al vanaf 30,00 euro per persoon. Wilt u uw feest helemaal bijzonder maken? Combineer het dan met één van onze onvergetelijke arrangementen!

Bekijk de menukaart en reserveer in onze brasserie